Torbalı Metropolis Antik Kenti

Kadifekale agora bergama efes gibi gidilip görülmese de en azından nerede oldukları bilinen bu kentlere göre metropolis in adını hiç duymayanların sayısı eminim çok daha fazla. Torbalı daki metropolis antik kenti de aynı anlayışla anılabilir.

Metropolis Antik Kenti Sanat Merkezi Oluyor

Metropolis antik kenti önemli bir tatil bölgesinin yakınında konumlandığı için ziyaretçisi de fazladır.

Torbalı metropolis antik kenti. Metropolis antik kenti izmir ili torbalı ilçesi sınırlarında yeniköy ve özbey mahalleleri arasında bir tepenin üzerinde yer almaktadır. Metropolis antik kent adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz bu nedenle torbalı konumundaki kullanıcılar dahil 720 milyondan fazla kullanıcı toplu taşıma için en iyi uygulama olarak moovit e güveniyor. Bekijk alle 2 tours van metropolis antik kenti op tripadvisor.

Metropolis kentinde o dönemde yaşayan kentin ileri gelen zenginlerin yaşam alanlarını güzelleştirmek için parasal yardımlarda bulundukları elde edilen kazılar sonucunda görülmektedir. Wiki görüntüler telif hakkına tabi olabilir. Metropolis antik kenti torbalı.

Antik ionia bölgesi ne dahil kent efes e 30 km izmir e ise 40 km uzaklıkta olup küçük menderes kaystros havzasına hakim konumdadır. Izmir e bağlı torbalı ilçesi sınırlarında yer alan antik kent günümüzden beş bin yıl öncesine dek uzanan bir geçmişe sahip. Metropolis in önemi izmir ve efes arasındaki ana yol üzerindeki stratejik bir tepe ve eteklerinde kurulmuş olmasında yatmaktadır.

Metropolis antik kenti izmir çevresindeki tarihi yapıları ve antik kentleri keşfetmek isteyenleri kendine hayran bırakan bir zenginliği barındırıyor. Metropolis kuruluşu günümüzden yaklaşık 5000 yıl öncesine dayanan izmir in torbalı ilçesinin 5 km güneybatısında bulunan bir antik kenttir. We adviseren u om tours van metropolis antik kenti van tevoren te boeken om uw plek vast te leggen.

Kent izmir in 45 km doğusunda yer alan torbalı nın ilk yerleşim alanı olma özelliğini taşıyor. Metropolis antik kenti hakkında tripadvisor sitesinde yayınlanan 22 yorum makale ve 53 resme bakın. Als u via tripadvisor boekt kunt u tot 24 uur voor de aanvang van uw tour annuleren om een volledige restitutie te krijgen.

Sadece torbalı nın değil türkiye nin de nadide arkeolojik değerlerinden olan metropolis antik kenti yeniköy mahallesi sınırları içerisinde bulunuyor. Her türlü ticari malın rahatça ulaş.

Metropolis Te Dunyanin En Iyi Korunmus Yapisi Ortaya Cikarildi

Metropolis Antik Kenti Bolgenin Oren Yeri Oluyor

Ana Tanrica Kenti Metropolis Te Kazilar Basliyor Arkeofili

Metropolis Antik Kenti Ne Torbali Belediyesi Nden Destek

Metropolis Antik Kent Vikipedi

Izmir Metropolis Antik Kenti Haber Kaos

Metropolis Antik Kenti

Metropolis Antik Kenti Torbali 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Metropolis Antik Kenti Torbali 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Leave a Reply