Sedir Adası Antik Kenti

Bu yüzden gezilebilecek çok fazla seçenek sunuyor bizlere. Antik kent aphrodite archaeology arkeolog arkeoloji ege fethiye greece island kedrai kleopatra marmaris muğla plaj rome sedir adası the history.

Hukumlulerin Tekneyle Tarihe Yolculugu

Diğer bulmaca ipuçlarını ara.

Sedir adası antik kenti. Kalker damlacıkları sayesinde oluşmuş bu özel kum eşi benzeri olmayan altın sarısında çok nadir bir yapıya sahiptir. Sedefotugillerden çayırlarda ve hendek kenarlarında yetişen zehirli bir bitki. Kedrai antik kenti kleopatra plajı ege ve akdeniz de sedir adası dışında sadece girit adası nda görülen bu özel kum adanın kuzey kıyısında görülmektedir.

Bu sedir adası nda cedrae antik kenti ve kalıntıları da bulunuyor. Adada otel yok ama bölgedeki otelleri şu linkten inceleyebilirsiniz. Hatta roma döneminden kalma tiyatro agora gibi bir çok eser de hala ayakta kalmayı başarmış.

Sedir adası marmaris ve akyaka nın tam ortasında kalıyor. Binlerce yıllık tarihten bahsediyorum. Ağaçlı yol akyaka ve kedreai antik kenti size en yakın seçenekler arasında olacaktır.

Bulmaca sedir adası nda bulunan antik kent. Bunların en başında sadece 8km ileride olan incekum plajı gelmekte. Bulmaca cevap ve ipucu.

Kedrai antik kenti ismiyle halk arasında az anılan bu güzel koy aslında herkesin bildiği nam ı diğer kleopatra plajı olarak geçmekte ve bilinmektedir. Sedir adası çevresini keşfet. Sedir adası nda bulunan antik kent bulmaca cevapları en iyi cevabı 6 harfleridir.

Kedrai antik kenti ya da en yaygın adıyla sedir adası ula ilçesi sınırlarındaki gökova keramos körfezinin doğusunda yaklaşık 800m lik kıyı uzunluğuna sahip kumsalı çoğu ayakta kalmış arkeolojik kalıntılarla bütünleşmiş zengin doğal dokusuyla i derece arkeolojik ve i derece doğal sit alanı aynı zamanda özel çevre koruma bölgesidir.

Kedrai Antik Kenti Sedir Adasi Arkeogezgin

Sedir Adasi Kedrai Antik Kenti Ajiba Avm

Sedir Adasi Kedreai Antik Kenti Tiyatrosu Caner Cangul Fotograflari

Sedir Adasi Kedrai

Sedir Adasi Kedrai Antik Kentinde Arkeoloji Kazi Calismalari Arkeolojik Haber Arkeoloji Haber Arkeoloji Haberleri

Sedir Adasi Kedreai Antik Kenti Sedir Adasi Marmaris Resmi Tripadvisor

Kedrai Antik Kenti Sedir Adasi Arkeogezgin

Kedrai Antik Kenti Tiyatrosu Sedir Adasi Marmaris Resmi Tripadvisor

Sedir Adasi Orenyeri

Leave a Reply