Mersinde Antik Kent 3 Harfli

Mersin deki antik bir kent bulmaca sorusunun cevabını içeren sözlük sayfası. Yüzyılda pirindu krallığı nın en eski başkenti kirşu nun limanı olan kelenderis uzun yıllar babil pers ve arap işgallerine uğramış.

Mersin In Az Bilinen 5 Sahane Antik Kenti

Olba antik kenti olba krallığı nın merkezi.

Mersinde antik kent 3 harfli. Mersin in mezitli ilçesinde yer alan bulunan solipompeiopolis antik dönemlerin önemli bir liman kentidir. Yad yak yal yam yan yas yat yay yaz yed yek yel yem yen yer yez yir yol yom yon yoz yi. Yeni oluşturmaya başladığımız bulmaca arşivine göre mersin in silifke ilçesinde antik bir kent terimi 0 defa.

0 212 230 9009 faks. Yaklaşık on gün süren mersin seyahatimde şehrin ihtişamlı antik kentlerinden birçoğunu baharın uyandığı mevsimde görme şansına eriştim. Mersin kent merkezine en yakın antik kent olan soli pompeipolis.

Latince soli olarak kullanılan ve güneş anlamına gelen kent solipolis ve pompeipolis isimleriyle de anılıyor. Bulmaca sözlüğü mersin de antik bir kent bulmacada nedir. Turizmde akdeniz bölgesi nde komşu şehir antalya ya göre ismi biraz daha az telaffuz edilse de mersin gezilecek yerler ile özellikle de antik kentleriyle şaşırtıyor insanı.

8 7 inci yüzyıllarda rodoslu kolonistler tarafından kurulan ve slevkos roma pers ve makedon hakimiyetinde kalmış önemli bir liman kenti. Hala mersin deki antik bir kent cevabını bulmak için yardıma ihtiyacınız var mı. Sütunlu yolları antik hamamı akropolleri ve antik liman bulunmaktadır.

Mersin in aydıncık ilçesinde anamur a 52 silifke ye 80 km uzaklıkta yer alan kelenderis antik kenti kilikya nın en eski antik tanrılarından sandon tarafından kurulmuş bir kent. Mersin in silifke ilçesinde antik bir kent. No 14 k 3 şişli istanbul telefon.

Mersin in silifke ilçesinde antik bir kent bulmacalarda sıklıkla karşılaşabileceğiniz bir bulmaca sorusudur. Anasayfa arama sonuçları. Mersinde antik bir kent 3 harfli arama sonuçlar.

Kayıtlarımızda cevap olarak kullanabilecek 2 kayıt bulunmuştur. Mersin de mutlaka görülmesi gereken 10 antik kent hangileridir. Kelime bulmaca cevapları ve kelime bulucu.

Mersin in mezitli ilçesinde yer alan soli pompeiopolis mö. Mersin antik kentler ve tarihi yerler.

Mersin In Az Bilinen 5 Sahane Antik Kenti

Antalya Da Mutlaka Gitmeniz Gereken 7 Antik Kent Antalya Cityzone

Mersin In Az Bilinen 5 Sahane Antik Kenti

Antik Kent Zengini Sehir Mersin Gezmek Guzel Sey

Izmir De Gormeniz Gereken 5 Antik Kent Turna Com

Mersin In Az Bilinen Sahane Antik Kentleri Yoldaolmak

Soli Pompeiopolis Antik Kent Kentin En Guzel Simgelerinden Birisidir Mersin

Antik Kent Zengini Sehir Mersin Gezmek Guzel Sey

Mersin In Az Bilinen 5 Sahane Antik Kenti

Leave a Reply