Kibyra Antik Kent

Kibyra antik tiyatrosu 7500 kişiliktir. Burdur gezilecek yerler kibyra antik kenti antik kent kültür turizmi kibyra antik kenti ziyaret saatleri kibyra medusa mozaiği.

Kibyra Antik Kenti Kultur Portali

Gölhisar ovasının batı yamacına hakim bir noktada ardıç ve sedir ormanlarıyla kaplı 1 100 1 300 metre yüksekliğe kurulu.

Kibyra antik kent. Selçuk efes belgeseli 1 efes antik kent duration. Kibyra antik kenti burdur un gölhisar ilçesi sınırlarında göl ve ova manzarasına sahip üç tepe üzerinde kurulu. Mö 189 da roma nın magnesia zaferi sonrası roma lı general manlius vulso nun antiokhos a yardım eden galatlar a karşı çıktığı ceza seferinin bir tür haraç seferine dönüp c.

Helvius komutasında 4000 piyade ve 300 süvariden oluşan bir birliği kibyra tyranının boyun eğip eğmeyeceğini anlamak için bölgeye yollamasından bahseder. 4 ncü ve 5 inci yüzyıllarda inşa edilen bazilikal planlı kilise. Kibyra antik kente hoşgeldiniz gölhisar medusa kibyra cibyra antik kent.

Burdur un gölhisar ilçesindeki gladyatörler şehri olarak bilinen kibyra antik kenti nde roma dönemine ait tanrı heykelleri bulundu. Burdur un gölhisar ilçesindeki kibyra antik kenti nde m ö. Gladyatörler şehri olarak bilinen kent burdur il merkezinin 110 km güneybatısında yer alıyor.

Yolunuz burdur dan geçiyorsa bu tarihe yerinde tanıklık etmek istiyorsanız birde antik kent sizler için hayatınızda önemli bir yere sahipse bence burası görülmeye değer ender şehirlerden bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Kibyra antik kenti burdur gölhisar ilçesinin horzum mahallesinde birbirinden derin yarlarla ayrılan hâkim üç tepelik üzerinde yer almaktadır. Er zijn helaas geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd.

1 van 4 dingen om te doen in golhisar. Ana girişe ulaştıktan sonra bile araçla epey yol gitmek gerekiyor. Gölhisar burdur türkiye deki bu antik şehirle ilgili burdur.

Antik kent oldukça geniş ve yamaç alana yayılıyor bu yüzden her noktayı görmek için sağlam bir yürüyüş yapmaya hazır olun kenti hakkıyla keşfetmek için de 1 5 2 saat ayırdığınızdan da. Kibyra antik kent te ilk defa bazilikal planlı kilise bulundu. Kibyra antik kenti ne ulaşmak özel araç dışında güç.

Kies een andere datum. Kibyra antik kenti slaytofisicom.

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Ntv

Gladyatorlerin Sehri Kibyra Seyahat Haberleri

Kibyra Antik Sehri Burdur Burdur A Nasil Gidilir Yolcu360

Gladyatorler Sehri Kibyra Antik Kenti Ntv

Odeon Kibyra Golhisar Picture Of Kibyra Antik Kenti Golhisar Tripadvisor

Kibyra Antik Kenti Nomisma Youtube

Pin On Skin Care Routine

Kibyra Antik Kenti Nerede Kibyra Antik Kenti Hakkinda Bilgi Tarihi Efsanesi Giris Ucreti Ve Ziyaret Saatleri 2020

Kibyra Antik Kenti Burdur Ilinde Nerede Giris Ucreti Tarihcesi Ve Ozellikleri Tatil Seyahat Haberleri

Leave a Reply