Efes Antik Tiyatro Bale

Efes opera ve bale günleri başlıyor izmir devlet opera ve balesi yeni sezonda seyircisiyle efes opera ve bale günleri kapsamında efes antik tiyatrosu nda buluşacak. Devlet opera ve balesi genel müdürlüğü nün ana hedefi olan ülkemizde opera ve bale sanatlarını tanıtmayı yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçladığı atılımlarından biri de efes opera ve bale festivali dir.

Efes Antik Kentinde Opera Ve Bale Gunleri Haberi Arkeolojik Haber Arkeoloji Haber Arkeoloji Haberleri

2 uluslararasi efes opera ve bale festivali 2 uluslararasi efes opera ve bale festival.

Efes antik tiyatro bale. Uluslararası efes opera ve bale festivali bu sene 21 28 temmuz tarihleri arasında efes antik kenti odeon ve kültürpark atatürk açıkhava tiyatrosu nda. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış konserine kültür ve turizm bakan yardımcısı hüseyin yayman selçuk kaymakam vekili dr. Hasan tanrıseven selçuk belediye başkanı dr.

Efes antik tiyatro çeşme açık hava tiyatrosu bornova kültür merkezi biletler hakkında bilgi ve satın almak için tıklayınız. Dahi zeynel bakıcı izmir devlet opera ve balesi genel müdürü haldun özörten de katıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen uluslararası efes opera ve bale festivali zorba balesi ile başladı.

Park of istanbul hayvanat bahçesi. Efes opera ve bale günleri efes antik tiyatro da düzenlenen açılış konseri ile başladı. 65 sırası bulunan 25 000 kişi kapasiteli bu antik tiyatro günümüze kadar çok iyi bir şekilde muhafaza edilerek gelmiştir.

Efes antik tiyatrosu günümüzde sanat tarihi açısından dünya çapında en önemli yapılardan birisi olarak kabul edilmektedir. 11 eylül de gala konseri ile devam edecek festival kapsamında devlet opera ve balesi. 2 efes opera ve bale festivali 22 ağustos 03 eylül 2019 yer.

Efes te panayır dağı eteğinde yer alır. Mekanlar anasayfa tüm mekânlar.

Antik Kentte Opera Ve Bale Zamani

Efes Antik Kenti Nde Unutulmaz Gece

Efes Opera Ve Bale Gunleri Basliyor

3 Uluslararasi Efes Opera Ve Bale Festivali Basladi

Efes Antik Kenti Nde Bir Basyapit Sahnelendi Haberler

T C Selcuk Belediyesi Resmi Web Sitesi Uluslararasi Efes Opera Ve Bale Festivali Devam Ediyor

Izmir Devlet Senfoni Orkestrasi Efes Antik Tiyatrosu Nda Konser Verdi Haberi Son Dakika Haberleri

Efes Opera Ve Bale Gunleri Efes Antik Tiyatro Da Basladi Tiyatro Ve Sanat Diren Sanat

Selcuk Haberleri Efes Uluslararasi Opera Ve Bale Gunleri Basliyor Izmir Haberleri

Leave a Reply