Aytap Antik Kenti Kamp Alanı

Bölgede küçük küçük kamp alanları. Adını kommagenne kralı iv.

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Bölgede restoranlardan bazı ihtiyaçlarını giderebilirsiniz.

Aytap antik kenti kamp alanı. 1 aytap antik kenti kamp alanı gazipaşa antalya nın gazipaşa ilçesi sınırlarında bulunan antik kent tarih sevenler için oldukça güzel bir yer. Anasayfa kamp alanları aytap antik kenti. Iotape antik kenti ve kamp.

Kamp alanları alkolsüz restoran ve marketleri ile her kesimden ziyaretçiyi kucaklamaktadır. Antik kentin girişi ücretsizdir liman kalıntılarının bulunduğu alanda kamp yapabilir denize girebilir ve sessiz sakin bir zaman geçirebilirsiniz. Alanya ile gazipaşa ilçesi arasında bulunan eşsiz koylardan birinde yer alan kamp alanı alanya ya 33 km gazipaşa ya ise 10 km uzaklıkta bulunuyor.

Aytap antik kent kamp alanı nasıl gidilir kamp şartları nelerdir çevresinde görmeye değer nereler var kamprota ile kolayca öğrenin. Alanya merkeze yaklaşık olarak 35 km uzaklıkta bulunan aytap antik kenti nde ücretsiz bir şekilde kamp yapabilirsiniz. Alanya ile gazipaşa ilçesi arasında bulunan eşsiz koylardan birinde yer alan kamp alanı alanya ya 33 km gazipaşa ya ise 10 km uzaklıkta bulunuyor.

Birçok tarihi kalıntı bulunan antik kent. Günümüze kadar korunmuş yapıları bulunan antik kent roma ve bizans dönemi mimari özelliklerini barındırmaktadır. Bölgeye yakın yürüme 200 mt bir restaurant bulunmaktadır.

Aytap antik kenti doğa severlerin tercih ettiği bir kamp yeridir. 4 aytap antik kenti kamp alanı alanya. Antiochus un karısı iotepe den alan aytap antik kenti antalya ilinin alanya gazipaşa karayolu üzerinde yer almaktadır.

Antik kent harabeleri denize sıfır olduğu için aynı zamanda yüze bilirsiniz. Tarih ve doğanın içinde kamp yapmaya doyamayacağınız bu yerde oldukça güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Aytap antik kenti alanya nın 34 kilometre doğusunda eski gazipaşa yolu üzerinde gazipaşa ya ise 10 kilometre uzaklıkta bir koyda bulunan antik kenttir.

Herhangi bir tesis olmadığını söyleyelim. Aytap antik kenti kamp alanı. Aytap antik kenti kamp alanı.

Gitmeden önce yanınıza her şeyi almanızı tavsiye ediyoruz. Antik kent sessiz sakin bir kamp isteyenler için oldukça mantıklı bir yerdir. Burdan elektrik su ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Aytap antik kenti kamp alanı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Aytap antik kenti kamp alanı. Ama bence her şeyinizle donanımlı gelmenizde yarar var çünkü yakınlarda yerleşim yeri ve market bulunmamaktadır.

Iotape Aytap Antik Liman Kenti Alanya 2020 All You Need To Know Before You Go With Photos Tripadvisor

Antalya Kamp Alanlari Motosiklet Fan Blog

Antalya Nin Dogasina Doyacaginiz 10 Kamp Alani Kampbros

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Antalya Ucretsiz Kamp Alanlari Sosyola

Antalya Aytap Antik Kenti Kamp Alani Kamp Pusulasi

Alanya Kamp Alanlari Alanya Da Kamp Yapilacak En Iyi 9 Yer Biletbayi Com

Alanya Kamp Alani Aytap Antik Kenti Kamp Yerleri

Iotape Gezi Rehberi Aytap Koyu Alanya Antalya Yolcu360

Leave a Reply