Antik Inşaat Izmir

Antik group inşaat a ş. özellikle efes ve bergama gibi büyük medeniyetlerin gölgesinde kalmış gibi görünse de antik smyrna kenti hem kültür hem mimari açıdan tartışılmaz öneme sahip.

Antik Group Insaat

Atik inşaat olarak yepyeni projeler ile karşınızdayız.

Antik inşaat izmir. Izmir türkiye nin üçüncü en büyük şehri olsa da tarihi daha yeni yeni açığa çıkarılıyor diyebiliriz. Türkiye nin batı ya açılan penceresi ve bölgenin en önemli liman kenti izmir de 8 bin 500 yıllık bir yolculuk sizi bekliyor şehrin dört bir yanında medeniyetler tarihine tanık olan antik kentler ve tarihi kalıntılar bulunuyor. 91 likes 1 talking about this 7 were here.

1986 yılında mermer granit üzerine kurulan şirketimiz 2006 yılında inşaat sektörüne giriş yapmıştır. 90 likes 1 talking about this 7 were here. 2015 yılında izmir de projelere yoğunlaşan antik group inşaat 4 yeni projeye başlıyor.

Antik group inşaat a ş. Antik group inşaat a ş. 0536 387 78 19 izmir antika eşya alımı satımı ve antika ekspertiz.

Gelin önce hep. Antik inşaat izmir haberleri istanbul da 15 bin konut inşa etti izmir de 4 yeni projeye başlıyor 1991 yılında izmir merkezli olarak kurulan antik group inşaat istanbul da 14 bini taahhüt 1 000 tanesi yapsat olmak üzere 15 bin konut inşa etti. Atik inşaat olarak yenilikçi olarak geliştirdiğimiz yeni konut projelerimiz ile izmir in dört bir yanında faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Izmir uygarlıklar zincirine kesintisiz olarak katılmış görkemli geçmişini yaşayan ve yaşatan dünyadaki çok az sayıdaki kentlerden birisi. Işte biz de antik izmir kentinin yani smyrna nın izindeyiz bu yazımızda. Inşaat texnologiyaları 15 yığcam texnikalar 11 bükmə makinaları 7 kəsmə makinaları 7 əl alətləri 88 bağçılıq avadanlıqları 8 qaynaq avadanlıqları 6 elektrikli alətlər 63 kəsmə daşları 2.

No 2 1 küçükyalı konak izmir 35290. 1986 yılında mermer granit üzerine kurulan şirketimiz 2006 yılında inşaat sektörüne giriş yapmıştır. No 2 1 35290 konak izmir tel.

Seferihisar In En Buyuk Projesi Satisa Cikti

Antik Group Insaat

Antik Group Insaat

Antik Group Insaat A S Home Facebook

Antik Insaat Santiye Izmir De Insaat Ve Peyzaj

Antik Group Insaat Youtube

Antik Group Insaat

Antik Group Insaat

Antik Group Insaat

Leave a Reply