Antalya Selge Antik Kenti

Anasayfa antik kentler selge antik kenti hakkında manavgat a 80 km antalya ya ise yaklaşık 100 km uzaklıkta bulunan selge antik kenti bir zamanlar manzarası zambakları şifalı bitkileri geniş ormanları ve şarabıyla ünlü bir kentmiş. Kalıntıların çoğu günümüze kadar sağlam bir şekilde gelmeyi başarmıştır.

Selge Antik Kenti 1

Antik pisidya bölgesinin dağ kentlerinden biri olan selge torosların güney tarafında ve denizden 1 250 metre yükseklikte yer alır tarih ve turizmi bir arada sunan antik kente her yıl binlerce yerli ve yabancı turist uğrar.

Antalya selge antik kenti. Tanju batıbeki ile antalya altınkaya selge antik kenti antalya altınkaya selge ancient city with tanju batıbeki. Selge antik kenti antalya nın manavgat ilçesinde bulunan bir antik kenttir. Selge antik kenti antalya da bulunan selge antik kenti nin yaşadığı dönemlerde bu bölgenin çok önemli kentlerinden biri olduğu bilinmektedir.

Selge antik kenti antalya nın manavgat ilçesi sınırlarında bulunan pisidya bölgesinin en önemli yerleşim yerlerinden. Antalya altınkaya selge antik kenti duration. Selge antik kenti köpsrülü kanyon nun oluk köprü mevkinden selge antik şehri altınkaya köyü sapağından 11 km uzaklıktadır.

Autodesk inventor bmw m5 rim designtutorial duration. Nazlı kebap 20 20 dakika türk. Antalya korkuteli yolunun 12 km sinde sol tarafta güllük dağı termessos milli parkı girişi sağ tarafta ise karain mağarası yolu yer almaktadır.

Selge antik kenti pisidya bölgesinin önemli kentlerinden biridir. Tanju batıbeki 3 092 views. Nima recommended for you.

Kalıntıların çoğu zerk köyü nün içerisinde toplanmış olup aralarındaki en sağlam yapı ise tiyatrodur. Dağlara tırmanarak antik şehre ulaşan bu yol özel servi ormanları peribacaları adam kayaları şeytan kayaları ilginç yeryüzü şekilleri ve zakkumları ile çok özel bir manzaraya sahiptir. Sur duvarları tapınak kalıntıları kilise ve mezar parçaları başta olmak.

8 02 km route hotel kaleici 9 25 km crowne plaza antalya 6 94 km hotel su 10 14 km porto bello hotel resort spa 7 99 km villa tulipan. Bekijk alle hotels in de buurt van selge antik kenti op tripadvisor. 5 restoran 10 km içinde 4 10 km içindeki diğer gezilecek yerler.

Antalya selge köprülü kanyon antalya türkiye. Termessos antik kenti. Pisidia antik kenti antalya.

Geri selge antik kenti. 7 yorum makale ve 11 resme bakın. Iskenderun döner sarayi 4 1 6 km.

Hotels in de buurt van selge antik kenti.

Selge Antik Kenti Ndeki Avatar Kayalar

Ancient Review Of Selge Antik Kenti Manavgat Turkey Tripadvisor

Selge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Selge Antik Kenti Ndeki Avatar Kayalar

Selge Antik Kenti

Selge Antik Kenti Gezimanya

Antalya Selge Antik Kent Gezisi Ficikoy Camping Antalya Rafting

Selge Antik Kenti Antalya Gezi Rehberi

Selge Antik Kenti Gezimanya

Leave a Reply