Adana Dilekkaya Da Antik Kent

Herhangi bir bilmeceyle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa yorumunuzu aşağıya bırakın. Bu sayfa adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent bulmacanın cevaplarını içermektedir.

Anavarza Antik Kenti Ile Tarihe Yolculuk

Bir zindandan kaçmak ya da o şeker parçasını ezmek isteyip istemediğiniz.

Adana dilekkaya da antik kent. Anavarza antik kenti adana. Kozan dilekkaya köyüne doğru ilerledikçe derin bir tarihin içerisine girdiğinizi hissediyorsun. Kentte bulunan anavarza kalesi çukurova daki büyüleyici oluşumların başında bulunan 200 metrelik bir kaya üzerinde yer.

Aşağıda adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent için doğru cevabı bulacaksınız eğer bulmaca ü bitirmek için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa navigasyonunuza devam edin ve arama fonksiyonumuzu deneyin. Codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent. This video is unavailable.

Güneyinde bulunan anavarza anazarbos ayn zarba anazarbus caesarea ad anabarsum antik kenti bugünkü dilekkaya köyündeki antik şehir sunbas çayının ceyhan ile birleştiği yerin 8 km kuzeyinde ada gibi yükselen bir tepe üzerindedir. Adana anavarza antik kenti efsanesi ve gezisi ni anlatayım sizlere. Anavarza antik kenti adana nın yaklaşık 70 kilometre kuzeydoğusunda kozan ilçesine bağlı dilekkaya köyü sınırları içerisinde yer alan bir antik kenttir.

Işte codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent cevapları. Anavarza antik kenti adana daki kadirli ceyhan ve kozan ilçe sınırlarının kesiştiği yerde kozan ilçesinde yer alan etkileyici bir ören yeri ve antik kent adana nın yaklaşık 70 km kuzeydoğusunda konumlanan bu kilikya şehri tarih süresince anazarba ayn zarba ve anazarbus gibi farklı isimlerle de anıldı. Antik kent girişinde 2 minibüs jandarma askeri koruması altında 15 kadar da amerikalı turist vardı.

Codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent türkçe tüm çözümleri buldum ve paylaştım mevcut tüm gruplar çözüldü yapmanız gereken tek şey bu konudaki cevapları okumak. Codycross adana nın dilekkaya köyünde yer alan antik kent. Adım adım cevap rehberleri ve mobil haberler için kaynağınızdır.

Kentte adana müzesi başkanlığı halen kazı çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir. Adana ya bağlı kozan ilçesinin 28 km.

Anavarza Antik Kenti Ile Tarihe Yolculuk

Anavarza Antik Kenti Nin Zafer Taki Ziyaretcilerini Bekliyor Seyahat Haberleri

Gorkemli Kalesi Ve Surlariyla Anavarza Oren Yeri Tatil Dukkani Blog

Anavarza Antik Kenti Ile Tarihe Yolculuk

Anavarza Dilekkaya Koyu Oren Yeri

Anavarza Antik Kenti Ile Tarihe Yolculuk

Arkeo Blog Anavarza Icin Hedef Unesco Kalici Miras Listesi Arkeoloji Ve Sanat Arkeolojinin Yayinevi

Anavarza Antik Kenti Ve Kalesi Adana Anavarza Antik Kenti Adana Nin Kozan Ilcesine Bagli Dilekkaya Koyu Ile Ic Ice Landmarks Natural Landmarks Mount Rushmore

Adanadan Biz Anavarza Antik Kenti

Leave a Reply