Adıyaman 1 Uluslararası Perre Antik Kenti Sanat çalıştayı

Muhammed alagöz perre antik kenti nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada çalıştayın her yıl tekrarlanarak geleneksel hale gelmesini istediklerini söyledi. çalıştay kentin tarihi mekanları arasında bulunan perre antik kenti nde başladı.

Uluslararasi 1 Adiyaman Perre Sanat Calistayi Resim Sergisi Acildi Haberleri

Adıyaman belediyesi ile adıyaman üniversitesi adyü iş birliğiyle ilki düzenlenen uluslararası perre sanat çalıştayı başladı.

Adıyaman 1 uluslararası perre antik kenti sanat çalıştayı. Adıyaman belediyesi ile adıyaman üniversitesi nin katkılarıyla bu yıl 1 si düzenlenen ve 9 15 mayıs tarihleri arasında perre antik kentinde gerçekleştirilen uluslararası 1. Adıyaman belediyesi ve adıyaman üniversitesi işbirliğinde 1 uluslararası perre sanat çalıştayı düzenlendi. Adıyaman perre sanat çalıştayı açılışı yapılan resim sergisiyle sona erdi.

Uluslararası adıyaman perre sanat çalıştayı adıyaman belediyesi ile adyü iş birliğiyle düzenlenen çalıştaya türkiye polonya almanya gürcistan ingiltere hindistan rusya. Uluslararası adıyaman perre sanat çalıştayı adıyaman belediyesi ile adıyaman üniversitesi adyü iş birliğiyle ilki düzenlenen uluslararası perre sanat çalıştayı başladı. Adıyaman belediyesi ile adıyaman üniversitesi adyü iş birliğiyle ilki düzenlenen uluslararası perre sanat çalıştayı başladı.

Adıyaman belediyesi ile adyü iş birliğiyle düzenlenen çalıştaya türkiye polonya almanya gürcistan ingiltere hindistan rusya slovakya ve türkmenistan dan 100 sanatçı katılıyor. çalıştayın açılışına belediye başkan yardımcısı sait kutlu rektör yardımcısı prof. Hasan solmaz il kültür ve turizm müdürü mustafa ekinci güzel sanatlar.

Uluslararası adıyaman perre sanat çalıştayı adıyaman belediyesi ile adyü iş birliğiyle düzenlenen çalıştaya türkiye polonya almanya gürcistan ingiltere hindistan rusya slovakya ve türkmenistan dan 100 sanatçı katılıyor. Resamların oynamasından görüntü danıştayın açılışından görüntü ressamların resim çizmesi perre antik kentinden görüntü katılımcılardan görüntü röportaj. Adıyaman perre sanat çalıştayı perre antik kenti nde gerçekleştirilen törenle başladı.

Bu yıl ilki düzenlenen uluslararası 1. Adyü güzel sanatlar fakültesi dekanı prof.

Adiyaman Cihan Haber

Adiyaman Da Perre Sanat Calistayi Basladi I Ozelkalem

1 Uluslararasi Adiyaman Perre Sanat Calistayi Duzenlendi

1 Uluslararasi Adiyaman Perre Sanat Calistayi Duzenlendi Adiyaman Haberleri

1 Uluslararasi Adiyaman Perre Sanat Calistayi Duzenlendi Adiyaman Haberleri

1 Uluslararasi Adiyaman Perre Sanat Calistayi Adiyaman Haberleri

1 Uluslararasi Perre Sanat Calistayi Ve Sergisi Acildi Videolu Haber Golbasi Guncel Haber

Uluslararasi 1 Adiyaman Perre Sanat Calistayi Basliyor Haberleri

1 Uluslararasi Adiyaman Perre Sanat Calistayi Duzenlendi Haber

Leave a Reply